Aanbevelingen

Wij zijn een van de laatste reparatiebedrijven voor analoge fotoapparatuur.
Gezien het groeiende aantal nieuwe cliënten vanuit de hele wereld, weet men ons goed te vinden en vertrouwt men op onze vakkennis en bekwaamheid. Daarbij zijn aanbevelingen natuurlijk belangrijk; veel gaat via mond-tot-mondreclame, maar tegenwoordig speelt de online-wereld een grote rol bij het vinden van informatie over de kwaliteit van onze diensten.

Via Google Maps kunt u (met een Google account) het gemakkelijkst een review/aanbeveling geven.
Het Leica camera forum noemt ons in haar lijst van ‘recommended Leica repair specialists’ en op het Rangefinderforum worden onze diensten regelmatig genoemd.
Op Marktplaats zijn ook klantervaringen te vinden, maar deze website heeft haar beoordelingssysteem veranderd, waardoor nieuwe feedback niet meer achtergelaten kan worden binnen onze advertentiecategorie.

Wij streven naar een hoog serviceniveau en naar een hoge kwaliteit van ons werk, hetgeen ook -gezien de gestaag groeiende hoeveelheid positieve feedback- gewaardeerd wordt door onze cliënten. Mocht u desondanks menen geen positieve aanbeveling te kunnen schrijven, dan stellen wij het zeer op prijs wanneer u contact met ons opneemt.

Contactgegevens

Kamera-Service
Dorpsstraat 81
2712 AD Zoetermeer
+31 (0)79 316 33 39
[email protected] 

KvK: 27103789
BTW: NL816042858B01
IBAN:NL83 RABO 0307 2734 15
BIC: RABONL2U